Presedintele PES Activists Gorj, ales in functia de secretar executiv al organizatiei nationale

Radu Căliman, coordonatorul PES Activists Gorj, a fost ales în funcţia de secretar executiv al PES Activists România, organizaţie care la nivel european reuneşte membrii şi simpatizanţii partidelor social-democrate. Europarlamentarul Victor Negrescu a fost reales în funcţia de preşedinte PES Activists România.

radu caliman

 

Pentru prima dată, un gorjean reușește să fie ales în echipa de conducere a PES Activists România. Radu Căliman va fi coordonatorul cabinetului europarlamentarului Victor Negrescu, cel care a fost votat în funcția de președinte al PES Activists România.

Victor Negrescu a anunţat că în cursul lunii martie 2015 va deschide un cabinet de europarlamentar în judeţul Gorj. Negrescu a fost în anul 2014 cel mai activ europarlamentar român, fiind nominalizat, în prezent, pentru titlul de „Europarlamentarul anului” la categoria „Agenda digitală”. Acesta a lansat, de curând, primul site oficial în limba română prin care sprijină accesarea în mod direct de la Comisia Europeană a fondurilor comunitare (www.granturieuropene.ro) şi s-a implicat în atragerea de fonduri pentru implementarea unor proiecte cu tematici sociale.

 

Alegerea lui Radu Caliman a fost intens mediatizata si in presa locala:

http://www.gorjeanul.ro/societate/gorjeanul-radu-caliman-ales-secretar-executiv-al-pes-activists-romania

http://www.impactingorj.com/actualitate/gorjean-secretar-activists-romania.html#

http://www.gorjexclusiv.ro/politica/un-gorjean-secretar-executiv-al-pes-activists-romania.html

http://www.gorj-domino.ro/un-gorjean-ales-secretar-executiv-al-pes-activists-romania/

 

No comments yet... Be the first to leave a reply!