Dialoguri Europene

dialoguripes3

In data de 21.11.2015, organizatia PES Activists Gorj a organizat evenimentul “Dialoguri Europene – Societatea Civila si Stanga Romaneasca”, primul dintr-o serie de dezbateri cu scopul de a genera un schimb de idei despre subiecte de actualitate intre stanga romaneasca si societatea civila, intr-un cadru informal si constructiv.

 

 

p6Manifestarea, organizata in paralel de toate organizatiile PES Activists Romania, a beneficiat de participarea unor membri marcanti ai politicii de stanga din judetul Gorj, a unor factori de decizie din administratia publica locala cat si a reprezentantilor diverselor categorii socio-profesionale (din domeniile educatie, sanatate, asistenta sociala, cultura, pensionari), care si-au exprimat, in mod liber, opiniile privind actualitatea si perspectivele tarii noastre.

dialoguripes2Moderatorul evenimentului. presedintele PES Activists Gorj, Radu Caliman, si-a exprimat satisfactia pentru interesul manifestat de participanti si disponibilitatea de a continua organizarea acestui gen de intalniri, care sa consolideze dialogul intre Partidul Social Democrat si societatea civila gorjeana.

No comments yet... Be the first to leave a reply!